Gribskov Cykel Motion er en motions klub, hvor alle der kører eller har lyst at køre på racercykel eller MTB kan deltage. Klubben blev oprettet i 2002 og har i dag ca. 80 aktive medlemmer (m/k). Klubben er en social klub med træning, fælles ture og aktiviteter.

Der er faste træningstider. Klubben leverer løbende støtte til medlemmerne, f.eks i form af tilskud til tøj, udvalgte løb og andre aktiviteter i løbet af året. Muligheder og tilbud meldes løbende ud på klubbens hjemmeside.
 
Når vi cykler i klubbens regi skal disse regler overholdes:
  • Vi kører med hjelm -  ikke alene for din egen skyld -  men også af hensyn til ham/hende der er uheldig at vælte dig!
  • Vi kører i klubbens tøj -  ikke alene fordi det ser flot ud når vi kommer kørende i flok -  men også af hensyn til vores sponsorer, som støtter klubben så flot!
  • Vi overholder færdselsreglerne -  ikke alene fordi det står i klubbens vedtægter -  men fordi det er pokkers praktisk, og den bedste måde at undgå uheld med andre trafikanter på.
  • Husk at medbringe dit navn, adresse og telefonnummer i baglommen hvis der skulle indtræffe et uheld.  
En vigtig del af vores synlige forankring i Gribskov kommunes lokalliv er samarbejdet med vores sponsorer. Derfor ønsker vi i Gribskov Cykel Motion at være gode og aktive repræsentanter for vores sponsorer. Vi ønsker et samarbejde, der sikrer at både Gribskov Cykel Motion og at den enkelte sponsor får størst muligt udbytte heraf.
Derfor deltager klubben også hvert år i cykelløbet Helsinge Rundt. 

Hvert år står Gribskov Cykel Motion for at arrangere en afdeling af vintercup'en.

 


 
 


Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle