Gribskov Cykel Motions historie

Skrevet af Mai-Britt og Per Larsen

Der var engang - sådan starter mange eventyr, og det gør dette også. Vi gik til gymnastik i Ramløse Hallen. Traditionel gammeldags god herregymnastik mandag aften, sæson fra september til april. Øvelser på gulv og noget boldspil som fik pulsen op. Nå - sæsonen slut i april, hvad så?

Vi var nogle stykker, der gerne ville træne lidt hen over forår og sommeren. Vi blev enige om at køre en ugentlig cykeltur rundt i området omkring Ramløse. Vi startede på gamle “havelåger” og begav os både til havnen og til Tisvilde Hegn. Tingene udviklede sig, “havelågerne” blev til turcykler og senere til billige racercykler. Faktisk gav vi en 20,- pr. gang til en fælles kasse og spiste beløbet op på Steak House i Ramløse efter hver sæson.

Cykelklubben Ramløse Cykel Motion blev etableret i 2002 som forening med vedtægter og bestyrelse. Michael Nielsen som formand og Per Larsen som kasserer senere af navn med Mai-Britt af gavn. Per Larsen udførte kassererposten de første par år, og herefter overtog Mai-Britt Larsen kassererposten, men det har været et teamwork i familien Larsen.

Klubben udviklede sig gennem årene til et medlemstal på ca. 130, da der var flest. Efter mere end 10 som Ramløse Cykel Motion skiftede klubben i 2013 navn til Gribskov Cykel Motion.

I klubben har der være følgende formænd: Michael var formand fra 2001 til 2008, Jørgen Karlsen 2009 og 2010, Ove Lund 2011 til 2014, Bjørn Andersen og Jesper Nielsen 2014/2015, Henrik Wulff 2015 og 2016, Henriette Wulff 2017, Anders Wendt 2018 og 2019 og Poul-Erik Pedersen fra 2020.

Gribskov Cykel Motion er nu en klub, hvor der både køres landevej, MTB og også har Body Bike på programment og stadig en klub, hvor det sociale er rigtig meget i fokus. Fællesskabet med sociale arrangementer både med og uden cykel er i fokus i GCM.

Hold i dag

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle

Instagram